Selecteer een pagina

Podium ParkstadLab is een nieuw initiatief van de schoolbesturen LVO en SVO|PL om samen een podium, ‘Show Your Talent’, te bieden aan getalenteerde scholieren uit Parkstad. In de rest van dit schooljaar zijn al diverse grotere events gepland, zoals Dans, Kunst en Gaming. Op donderdag 1 december wordt gestart met een eerste lunchconcert in de filmzaal op de bovenste verdieping van Schunck* Glaspaleis (12.30 – 13.30 uur). De toegang is gratis en iedereen is welkom. Ook klassen die op dat moment muziek  of ckv / beeldende vorming hebben. Klassen dienen zich wel vooraf aan te melden bij hem.lempers-rotjes@bernardinuscollege.nl  

We kunnen nu al beloven dat het donderdag een verrassend concert wordt waarin allerlei muziekstromingen de revue passeren. Van een Andante van Molique tot Kensington, van Coldplay en Andrew Lloyd Webber tot Justin Bieber en dan ook nog eens met verrassende instrumentale combinaties.”

De volgende leerlingen treden op: van Grotiuscollege Puck Brouwers, Alexandra Klein, Pola van de Brand en Lucky Specht, van Sint Janscollege Ella Cardi en Kjell Bakker, van de Scholen van het  Bernardinuscollege: Kalina de Beij, Enzo Kok en Silas Heiligers, van BcPL locatie Herle Francoise Amory en van Sintermeertencollege Esra Bemelmans en Shari Pieter.